Vastgoedmanagement

Hospa

Hospa Real Estate verzorgt voor u als verhuurder het vastgoedmanagement van uw woning/ kantoor of vastgoedbelegging.

Wij ontzorgen u volledig tijdens de huurperiode. Zo fungeren wij als contactpersoon voor de huurder, in geval van nood zijn wij 24 uur bereikbaar. Daarnaast verzorgen wij het financiële beheer. We doen controle op de betaling van de huur en facturatie. De indexatie van de huur wordt door ons verzorgd alsmede de juiste manier van communicatie naar de huurder hierover. Kleine technische reparaties worden door ons verzorgd en we doen de begeleiding van grotere verbouwingen cq. reparaties. Met ons netwerk aan specialisten en onze eigen technische mensen adviseren we over het onderhoud van uw woning of kantoorpand. Tijdens de huurperiode verzorgen wij ook de inspectie en controle van uw woning en kantoorgebouw.

De huurmarkt staat niet stil en er zijn vaak wijzigingen en aanpassingen in de wetgeving. Hospa Real Estate adviseert eigenaren en geeft uitleg over nieuwe wetgeving.

Indien u een beheerder zoekt die actief is en verstand van zaken heeft, maak dan met ons een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.