Aanhuurbegeleiding

Hospitality Apartments verzorgt de aanhuurbegeleiding voor medewerkers van diverse bedrijven. Wij kunnen ook úw medewerkers helpen met het vinden van een passende woning. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Onze aanhuurbegeleiding in 6 stappen.

  1. Intake We plannen een eerste gesprek en inventariseren de woonwensen, het huurbudget en vertellen over de mogelijkheden, de huurmarkt, valkuilen en de werkwijze. Daarna beginnen wij direct aan de zoektocht naar geschikte huurwoningen.
  2. Samen zoeken Wij gaan zoeken naar geschikte huurwoningen die voldoen aan uw wensen en profiel. Hospa is actief in een breed makelaarsnetwerk, waardoor we aanbod kunnen laten zien dat nog niet actief op de markt wordt aangeboden. U kunt op uw beurt ook woningen aandragen die u online gevonden heeft en interessant lijken. Samen maken we de beste selectie van interessante woningen.
  3. Bezichtigingen plannen We plannen zo efficiënt mogelijk de bezichtigingen. Vaak lukt dat achter elkaar in een tour langs de woningen. Lukt dat niet, dan kijken we samen met u naar de best passende efficiëntie. Tijdens de bezichtigingen kijken we met u mee en geven we advies waar nodig. Na de bezichtigingen nog niet de juiste woningen gevonden? We zoeken met u verder totdat u een passende woning heeft gevonden.
  4. Onderhandelen Wij assisteren bij het maken van een voorstel, de onderhandeling en het contact bij de verhuurmakelaar. Daarnaast helpen we met het aanleveren van de juiste documenten.
  5. Check van documenten We controleren de huurovereenkomst inclusief alle andere documenten uitvoerig op juridische juistheid en ondernemen actie wanneer nodig. We nemen de documenten met u door, zodat u niet voor verrassingen staat.
  6. Overdracht en nazorg Op de dag van de overdracht zullen wij met u aanwezig zijn om de woning te controleren op een juiste oplevering. Daarna zorgen we ervoor dat u aangesloten wordt voor nutsvoorzieningen, internet/TV en eventueel andere aanverwante zaken, zoals verzekeringen. Mocht er na de oplevering toch iets met uw woning zijn of heeft u tijdens de huurperiode vragen, dan kunt u altijd nog bij ons terecht. We helpen graag.