Over Hospa

Hospa Real Estate

Hospa Real Estate omvat alles dat te maken heeft met het vastgoedmanagement. Dat verschilt van zorg voor een enkel appartement tot aan het beheer van complete panden, zoals bijvoorbeeld het City Campus Max in Utrecht of het Hulstkampgebouw in Rotterdam. Tevens verzorgt Hospa Real Estate de uitvoering en planning van eventuele verbouwingen die gepaard gaan met het beheer en onderhoud van een gebouw of woning. Met als fraaie bijkomstigheid dat, middels ons eigen technisch team en vaste betrouwbare partners, wij veel zaken direct voor u oppakken en uitvoeren. Bent u nog in een voorbereidende fase van uw vastgoedinvestering? Wij helpen en adviseren u graag tijdens het proces van aankoop. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hospitality Apartments

Hospitality Apartments is gespecialiseerd in het verhuren van woningen voor korte verblijven aan zakelijke partners. We hebben een gevarieerd aanbod Short Stay appartementen. Op uw verzoek verzorgen wij een passend aanbod die aansluit op uw (zakelijke) wensen. Met onze eigen technisch– en schoonmaakteam streven wij naar een uitgebreide en aangename service en maken we een soepele operationele uitvoering mogelijk. Kortom, Hospitality Apartments omvat alles ten aanzien van Short Stay en Full serviced appartementen.

Hospa Rentals

Hospa verzorgt ook in de bemiddeling van reguliere huurwoningen. We bemiddelen hier tussen verhuurder en huurder en zorgen voor de best mogelijke huurder van uw vastgoed. Daarin zorgen we voor de minste leegstand, een optimale bezetting en een goede huurder. We ondernemen in de complete procedure en zorgen naast commerciële foto’s, advertenties en een breed bereik voor een uitgebreide screening, zodat u zeker bent van de juiste huurder. Na de bemiddeling stoppen we niet, we verzorgen de aftercare en staan altijd voor u klaar. Vraag ook eens naar de mogelijkheden van aanhuurbegeleiding voor uw werknemers.

Verhuren zonder zorgen met eerlijk advies en een persoonlijke strategie?

Hoe zou u het vinden om uw woning professioneel, snel en voor een goede prijs te verhuren? Dat is natuurlijk fijn, maar nog belangrijker dan een goede huurprijs vinden wij een goede huurder, die weet welke zorg uw appartement nodig heeft. Wij begrijpen dat u belang heeft bij een goede en snelle verhuur van uw appartement. We maken daarom een persoonlijke strategie en geven u eerlijk advies over zaken omtrent de verhuur van uw woning. We gaan op zoek naar een passende huurder die zorgt voor een stabiele verhuur.